Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 spolszczenie do filmów • programosy.pl
Mam dwa filmy na ktorych mi bardzo zależy ale nie mogłem znależć spolszczenia nigdzie. Prosze o spolszczenie do: "National geographic (documentales) shaolin kung fu" , "Myths and logic of shaolin kung fu (nationa geographic)" - to są pełne nazwy tych pików. Z góry dziękuję.
No oczywiście na tych stronach nie znalazłem tych napisów, dlatego napisałem tu bo może ktoś ma, ale coś mi się wydaje że napisów nie ma. Z drugiej strony filmy te były puszczane na poskiej wersji national geographic, więc może ktoś ma z polskim tłumaczem?