Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
sony ericsson file manager 2.6.6.0! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

sony ericsson file manager 2.6.6.0!

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Sony Ericsson File Manager 2.6.6.0!

Postprzez Hunter_Meteora 11 Wrz 2006, 19:52

reklama
Witam serdecznie wszystkich userów tego forum! Mam taki problem z SE File Manager i prosiłbym o pomoc, ale najpierw opiszę, co nie gra.

Więc, podłączam IrDA'ę do USB, mój produkt to http://www.gral.pl/preview/rozniproducenci/KonwerterUSB-IrDA_11.php po podłączniu, na pasku zadań pokazuję się, że telefon jest podłączony do File Manager'a!
Image
Podaje moje ustawienia tego programu:
Image
Następnie mojej IrDA'y:
Image
Niby wszystko jest dobrze, skonfigurowane i powinno wszystko poprawnie dziłać, ale niestety nie jest tak jak powinno!
Image
Jest ikona, która pokazuję, że telefon jest not connected, ale na pasku jest innaczej... Więc, co jest nie tak!? Bardzo proszę, was o pomoc! Z góry bardzo dziękuję!
Awatar użytkownika
Hunter_Meteora
~user

Dołączenie: 07 Mar 2006, 02:20
Pochwały: 1

Postprzez oklahoma 11 Wrz 2006, 20:54

Napisałeś tak jakbyś miał ustawione żeby program łączył sie za pomocą portu com a ty faktycznie próbujesz łączyć sie przez irde a może to ja źle zrozumiałem :roll:

Looknij sobie do tego tematu możesz spróbować zmienić program :P
http://forum.programosy.pl/z-kablem-vt34184.html?highlight=
Awatar użytkownika
oklahoma
~user

Dołączenie: 06 Lis 2005, 15:18
Miejscowość: Sztum
Pochwały: 43

Postprzez Hunter_Meteora 11 Wrz 2006, 22:27

Tak, ja probuje sie laczycz po przez IrDA'ę, ale efekt jest jaki jest...
Awatar użytkownika
Hunter_Meteora
~user

Postprzez oklahoma 12 Wrz 2006, 10:35

Pobierz sobie ten program i zobacz czy on sie połączy z twoim telefonem jakby sie połączył to już bys musiał sobie ten program we własnym zakresie uaktywnić 8)
Awatar użytkownika
oklahoma
~user

Dołączenie: 06 Lis 2005, 15:18
Miejscowość: Sztum
Pochwały: 43

Postprzez Hunter_Meteora 12 Wrz 2006, 14:45

Ok, zaraz sprawdzę ten programik, ale jakby co podaję dla informacji, że korzystam z Sony Ericsson'a K310i. :D Tak, jakby co!
Awatar użytkownika
Hunter_Meteora
~user

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości