Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 skroty klawiszowe • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Light Image Resizer • Rename Master • Helium • Opera • ChrisPC Free Anonymous Proxy • Adblock Plus • Mixmax Free • Viber • uBlock Origin
Witam!!! Mam problem ze skrotem kalwiszowym w postaci u ale zamknietego Typowa kombinacja klawiszy to ALT+O i wychodzi "U" zamknięte U mnie to nie działa Podejrzewam że funkcję tą przejął jakiś program tylko nie potrafie znaleźć jaki po nacisnięciu w/w kombinacji nic sie nie uruchamia więc nie wiem jaki w jakim programie jest ten skrot i wogole w ktorą strone uderzyć aby rozwiązać ten problem Jak wiecie jak zdiagnozować ten problem to pomozcie Moze jest jakis program ktory wyswietla wszystki skroty kalwiszowe w kompie i wskazuje na program do jakiego dany skrot przynależy Mam duzo do pisania a brak tej funkcji strasznie przeszkadza Za wszelką pomoc z gory dziękuję POMOCY
1. Jaką masz konfigurację klawiatury? Polski Programisty?
2. Czy w każdym programie masz ten problem?
3. Przeczyść rejestr, być może jakaś dawna aplikacja zostawiła wpis o tym skrócie?
Może zainstalowany jest program TuneUp, a dokładniej moduł odpowiedzialny za optymalizację RAMu. W opcjach skrótów klawiaturowych (hotkeys) jest możliwe wyłączenie tego skrótu.