Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 sieć bezprzewodowa wi-fi • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: MailWasher Pro • GS-Calc • GS-Base • Calibre Portable • Calibre • 360 Total Security • n-Track Studio • AIMP • VSO Downloader
w opcjach powinieneś mieć coś w stylu active session.
albo uzyj jednego z programów do monitorowania sieci.
A najlepiej to pójdź do tego sąsiada i się go zapytaj. ;D
a ty używasz wifi czy tylko kabelek jak nie to wyłącz
jeśli tak to ustaw sobie w liveboxie filtr adresów MAC(nie jestem pewny czy ma tę opcje- już dawno nie mam liboxa)
myślę że to powinno wystarczyć
również nie jestem pewny czy w liboxie są ale jeśli tak
pokaż logi
BTW: Gruby strop?? Bo u kumpla piętro niżej zasięgu nie było wcale a u mnie słabiutki i to tylko na NAPRAWDĘ dobrej karcie sieciowej na słabszej już też nic a na dobrej tylko widziało sieć ale nie można było sie połączyć
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .