Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
rozlaczanie neostrady • programosy.pl

• Ogłoszenie:

rozlaczanie neostrady

Wszystko odnośnie szerokiej tematyki Internet, oraz sieci komputerowe

rozlaczanie neostrady

Postprzez wojtek24 08 Lut 2008, 22:17

reklama
mam pewien problem z neostrada, mam nastawione zeby po rozlaczeniu co sekunde probowalo sie polaczyc na nowo zawsze dzialalo mam juz ja ponad rok i nic takiego sie nigdy nie dzialo od wczoraj mam dziwna sytuacje bo rozlacza mnie ale nie proboje polaczyc sie ponownie poprostu ikonka polaczenia w dolnym rogu gdzies tak co godzine poprostu znika i automatycznie sie wylacza net i nie wiem o co chodzi nigdy tak nie bylo sprawdzilem tez dyski antywirusami i antyspayem i nic nie wykrylo dziwna sytuacja poprostu net znika bez ponownego polaczenia

male sprostowanie, wylacza sie bo po pol godziny bo net przestaje dzialac nic nie wysyla ani nie przychodzi strony sie nie otwieraja nic sie nie sciaga i po jakims czasie sie wylacza a gdy zresetuje znowu wszystko dziala jak nalezy i tak w kolko co jakis czas nie kumam
wojtek24
~user

Dołączenie: 14 Cze 2007, 15:07

Postprzez Max 08 Lut 2008, 22:53

wklej loga w odpowiednim dziale z hijackThisa
Pozdrawiam Max . . .
Awatar użytkownika
Max
~user

Dołączenie: 25 Lis 2005, 01:06
Miejscowość: Kraków
Pochwały: 7

Powróć do Internet & Sieci

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości