Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 router - zamulenie sieci • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FocusWriter • Far Manager • OCCT • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • SoftPerfect Network Scanner • SIW (System Info) • DiskDigger
Witam. Mam od pewnego czasu pojawił się problem (którego nie było wczesniej) z routerem asmax br-604 a mianowicie przy podłączeniu neta przez router strasznie zamula net jeśli ktoś wchodzi na neta na drugim kompie, na obu kompach gg przestaje poprawnie funkcjonować ( nie dochodzą wiadomości i do mnie i te co wysyłam), transfer na dc++ spada do kilku b/s gdzie normalnie mam kilka mb/s. Wczesniej było w miare dobrze. cZy to moze cos z portami czy jest jakaś inna przyczyna?
może być źle skonfigurowany router a może być ze zamula go ilość połączeń z dc++ albo innego programu do ściągania szczególnie źle na routery działają programy p2p