Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

re_shutdown... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

re_shutdown...

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

RE_Shutdown...

Postprzez Banan01 13 Mar 2007, 21:00

reklama
witam mam maly problem chyba ze sterownikami :(( najpierw mialem problem z open GL a kiedy sie juz z tym uporalem pojawil sie nastepny klopot...:((
a oto i on --->>

RE_Shutdown( 1 )
Shutting down OpenGL subsystem
...wglMakeCurrent( NULL, NULL ): success
...deleting GL context: success
...releasing DC: success
...destroying window
...resetting display
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
-----------------------
Hunk_Clear: reset the hunk ok
Your video card appears to be missing one or more features required to run Call of Duty.

You should install the latest drivers for your video card, being sure to uninstall the old drivers first. If you already have the latest drivers, you should completely uninstall the drivers and then reinstall them. This fixes most problems. If the game still doesn't work, it may be that your video card does not have the minimum features required. Please check the readme for more information, including a list of supported video cards.

moj system operacyjny Win XP profesional :))

wersja mojego sterownika to -->>4.5.2.3

co da sie z tym zrobic i czy wogole sie cos da ???
Banan01
~user

Dołączenie: 13 Mar 2007, 19:45

Postprzez MUTOPOMPKA 13 Mar 2007, 22:36

No to tak:
1. CO oznaczają kłopoty z OpenGL i jak je rozwiązałeś?
2. Jaką masz grafę?
3. Stery przeinstalowałeś? Jeśli tak, to opisz krok po kroku jak to zrobiłeś?

A co do problemu: Wg mnie masz pozamieniane pliki sterownika na starsze wersję i to powoduje konflikt. Do tego dochodzi właśnie "dziwnie brzmiący kłopot z OpenGL, ale uporałes się z tym"???
Ubuntu user (Lucid - 10.04)
Awatar użytkownika
MUTOPOMPKA
^zasłużony

Dołączenie: 17 Lis 2004, 21:38
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 787

Postprzez Banan01 14 Mar 2007, 16:08

grafe mam rive TNT2 model 64 a co do sterownikow to wszedlem w menadzer urzadzen i w karty graficzen dalem polecenie windowsowi zeby znalazl najlepsze stery dl mojej karty i je znalazl i wtedy bylo po problemie z open GL no a potem wystapily nastepne.... :( a moj sterownik obecnie to 4.5.2.3
podobniez mam za slaba karte graficzna ale sam juz nie wiem bo ona ma niby 32mb a zeby zagracw calla 1 wiecej chyba nie trzeba :)
Banan01
~user

Postprzez MUTOPOMPKA 14 Mar 2007, 16:41

NA grach się nie znam kompletnie, ale wydaje mi się, że masz za słabą grafę, aby pociągnęła Ci tą grę. Tak wynika z komunikatów.
Ubuntu user (Lucid - 10.04)
Awatar użytkownika
MUTOPOMPKA
^zasłużony

Dołączenie: 17 Lis 2004, 21:38
Miejscowość: Głogów
Pochwały: 787

Postprzez nevesu 14 Mar 2007, 16:51

Banan01 napisał(a):Your video card appears to be missing one or more features required to run Call of Duty.

Z tego komunikatu wynika to samo co powiedział mutopompka
MUTOPOMPKA napisał(a):masz za słabą grafę, aby pociągnęła Ci tą grę

Więc raczej sobie nie pograsz :(
BR-NP-12 <3 <3 <3
Awatar użytkownika
nevesu
~user

Dołączenie: 31 Sty 2006, 17:26
Miejscowość: BR-NP-12 <3
Pochwały: 66

Postprzez Banan01 14 Mar 2007, 17:51

ok dziekowka chlopaki
Banan01
~user

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości