Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 rapidshare nie reaguje • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Helium • Take Command • XRECODE III Portable • XRECODE III • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • EF Talk Scriber • ChrisPC Free VideoTube Downloader
Od jakiegoś czasu nie mogę ściągać plików z rapidshare.de ponieważ nie wyświetla mi się obrazek z kodem. Próbowałem także używać RAPgeta, ale i to nie działa. Sprawdzałem czy pojawia się obrazek na Operze i IE ale nic z tego. Słyszałem że to może mieć związek z cookies albo firewallem ale cookies mam włączone a firewalla wyłączonego
próbowałem. sprawdzałem link w innych przeglądarkach, próbowałem ściągnąć plik przez różne download managery. Mi to wygląda na to że nie może połączyć się z serwerem ssl.rapidshare.de gdzie generowane są te obrazki z kodami. ale jak temu zaradzić?