Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 pytanie odnośnie gwarancji • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Take Command • Software Ideas Modeler Standard Portable • Software Ideas Modeler Standard • YouTube Downloader HD Portable • YouTube Downloader HD • Nuclear • reaConverter Lite • Honeycam • Kiwi for Gmail
mam pytanie... czy jak zakupiłem sprzęt jakiś czas temu i nadal podzespoły są na gwarancji, lecz wszystkie spisane na jednej karcie gwarancyjnej, to czy można to skserować? po to aby dać komuś kartę gwarancyjną na dany poszespół, jednocześnie zachowując ją dla sibie na pozostałe podzespoły?
mblade napisał(a):to czy można to skserować? po to aby dać komuś kartę gwarancyjną na dany poszespół, jednocześnie zachowując ją dla sibie na pozostałe podzespoły?
To nie do końca tak że nie i kropka zawsze można zadzwonić do sklepu i się podpytać czy będą honorować coś takiego, Ja zawsze gdy wysyłałem towar a nie dostarczałem osobiście kazano mi wsadzić do pudelka z towarem ksero gwarancji. Oczywiście sprawa nie dotyczy gwarancji wydawanych przez producentów sprzętu jak LG, HP czy inni.
Jednak tu się muszę zgodzić większej prawnej właściwości ksero nie będzie miało.