Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem ze ściągnięciem simlocka z nokia 6610i • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: SUPERAntiSpyware Free • MailWasher Pro • GS-Calc • GS-Base • Calibre Portable • Calibre • 360 Total Security • n-Track Studio • AIMP
Mam problem. Już dugi raz poproszono mnie abym zdjął simlocka z nokii 6610i. Próbuje zdjąć go kalkulatorem DTC 4 i nic. Najpierw wpisuje pierwszy wygenerowany kod i nic pozniej 7 tzw. "open all" i też nic cały czas wyskakuje mi informacja "nie można cofnąć ograniczeń" Może ktoś mi pomoże. Z góry dzięki
miałem podobny przypadek tyle tylko że w noki 3510i, wpisywałem wszystkie kody i to samo co u ciebie...
Spróbuj programem Nokia FREE...może to coś da...a jeżeli nie to chyba tylko pozostaje kabelek...