Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z siemens a65 • programosy.pl
Mam problem z Siemensem A65. Próbowałem ściągnąć simlocka z niego programem zeesiemens i teraz nie mogę włączyć mojego telefonu.
Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie
ZeeSiemens jest do starych Siemensow x35. Uwaliles eeprom i musisz teraz odtworzyc bloki eepromu np. programem SST (Repair, Unlock), Joker (Recalc All Keys, Freeze).
PS
Jesli nie wiesz jak sciagnac simlocka, to sie za to nie bierz!!!!
Gdy próboje zrobić repair lub cokolwiek w sst to nic sie nie dzieje.
Prawdopodobnie trzeba włączyć telefon, zeby mógł się połączyć z programem. Próbowałem tez wgrać nowego flasha jednak też woła o włączenie telefonu. Czy jest jakiś inny sposób na restart nie włączając telefonu? Z góry dziękuje za odpowiedź.
Byłbym Ci bardzi wdziędzny jakbyś napisał jak włączyć tryb serwisowy. Uzwyam sst i jak włączam test pionta to nic sie nie dzieje, tylko przechodzi w power on i ciagle 0%
Czlowieku, ty masz przeciac sciezke na plycie glownej (a nie tylko zaznaczyc w programie) i telefon sie zbootuje.
http://www.warezgsm.com/dane/testpoint/a65_testpoint.jpg
Potem w SST przy Power wciskasz krotko czerwona sluchawke i telefon przejdzie w Service Mode i mozesz naprawiac.