Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Problem z siecia bezprzewodowa • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Faktura VAT • 3DMark Basic Edition • Take Command • ungoogled-chromium • Fotosizer • Syncovery
Witam. Posiadam dostep do neta przez zwykly modem neostrady. Dodatkowo mam jeszcze karte wifi tp-link TL-WN321G. Chciałbymudostepnic neostrade przez ta karte tak zebym mogl sie laczyc z iphonem przez wifi. Czy ktos moze mi wytlumaczyc jak to wszystko dokladnie skonfigurowac? Z goey dziekuje za pomoc
Po wykonaniu wszystkich punktow z tego poradnika klikam na ikone wifi w tray ale niestety nie znajduje mi zadnego polaczenia. Po wejsciu w polaczenie sieciowe przy polaczeniu sieci bezprzewodowej pisze " Brak połaczenia, z zaporą" Nie wiem zabardzo co z tym dalej robic.pozdrawiam
odswiez liste sieci i screen lista uslug windows z widoczna usluga o ktorej wspomnialem i tez screen program do wifi wlaczony? czy wylaczony? przerobiles jeszcze raz wszystko wedlug tego manuala? czytales w kolejnych postach czy ktos nie mial takiego problemu?
Problem rozwiazany! Pobralem ze strony producenta najnowsze oprogramowanie do tej karty ktore umozliwilo mi zrobienie punktu accespoint. Teraz wszystko dziala. Dziekuje wszystki za pomoc, można zamknąć.pozdrawiam