Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Problem z samsungiem sgh e250 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • XYplorer • thilmera7 • Free YouTube Download • Free YouTube to MP3 Converter • Mixmax Free • MediaHuman Audio Converter • Adblock Plus • Ahnenblatt Portable
Po ściągnięciu simlocka wyskakuje następujący błąd : "błąd sieci" na początku jest "szukanie sieci" i tak jest za każdym razem gdy wkładam jakąś kartę sim co robić. Mam do niego tylko kabel USB czy da sie coś zrobić??
Błąd taki wyskakuje przy sieci T-Mobile na którym był simlock, Era, i Play (chociaż wcześniej przy Play wyskakiwało że znalazlo siec ale tylko na chwile). Nie próbowałem jeszcze Orange. A simlocka to bawiłem się róznymi kodami ostatni jaki wpisałem to *7337* i od tamtej pory wszystko się zmieniło na początku już mi nie wyskakuje okienko do wpisania hasła sieci tylko odrazu pokazuje się deskop i bład sieci nigdzie nie mogę dzwonić nawet na alarmowe a u góry jest przekreślona słuchawka.
No właśnie to nie zabawa... Jak nie znasz konkretnego tylko wpisujesz jak leci to właśnie można doprowadzić do czegoś takiego... Nie mając kabla serwisowego nie zrobisz nic...