TomaszG84 napisał(a):nie uwzglednili mi reklamacji...gdyz uwazaja ze nagrywarka jest dobra.

![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_opera.gif) 
	![Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1) Opera 7.54  [pl]](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 Teraz nie wiem czy działa poprawnie ta nagrywara czy nie bo to nie mój Acer. Koleś zdecydował sie kupić nagryware zewnętrzną do nagrywania i teraz nie ma problemu. Jestem zdania że wewnętrzene nagrywary niestety są wadliwe
  Teraz nie wiem czy działa poprawnie ta nagrywara czy nie bo to nie mój Acer. Koleś zdecydował sie kupić nagryware zewnętrzną do nagrywania i teraz nie ma problemu. Jestem zdania że wewnętrzene nagrywary niestety są wadliwe  

...nastepna plytka wypalala sie godzine...i kolejno...30.min...itd...czyli nierownomiernie...Nagrywalem z predkoscia 4 razy 5 kb (okolo) Faktem jest ze tej pojemnosci plytka z taka predkoscia powinna nagrywac sie okolo 15 min. ...A co smieszne w tej sprawie to to ze znowu nie wypala plyt....czyszczenie laserka nie pomaga i powtorne odinstalowanie i ponowne zainstalowanie tego samego nero takze nie pomaga...Naprawde nie wiem co to za gow....no!! Nie pojde do serwisu bo jezeli nagralo mi plytke tzn ze nagrywarka jest dobra...tylko musze cos moze w ustawieniach pozmieniac....A nadmieniam ze plyta CD nagrywa sie bez problemu.....A problem polega na tym ze poziom buforowania spada do 9% i pozostaje na tak niskim poziomie....Np...jedna plytke nagrywalo do 15% normalnie (czyli poziom bufora osiagal non stop okolo 90%) a pozniej jak przestalo tak przestalo i poziom bufora spadl do 9% i lipa......Moze to zalezy od rodzaju plikow jaki sie nagrywa....Prosze o pomoc.....Bo juz nie mam Cierpliwosci...
...nastepna plytka wypalala sie godzine...i kolejno...30.min...itd...czyli nierownomiernie...Nagrywalem z predkoscia 4 razy 5 kb (okolo) Faktem jest ze tej pojemnosci plytka z taka predkoscia powinna nagrywac sie okolo 15 min. ...A co smieszne w tej sprawie to to ze znowu nie wypala plyt....czyszczenie laserka nie pomaga i powtorne odinstalowanie i ponowne zainstalowanie tego samego nero takze nie pomaga...Naprawde nie wiem co to za gow....no!! Nie pojde do serwisu bo jezeli nagralo mi plytke tzn ze nagrywarka jest dobra...tylko musze cos moze w ustawieniach pozmieniac....A nadmieniam ze plyta CD nagrywa sie bez problemu.....A problem polega na tym ze poziom buforowania spada do 9% i pozostaje na tak niskim poziomie....Np...jedna plytke nagrywalo do 15% normalnie (czyli poziom bufora osiagal non stop okolo 90%) a pozniej jak przestalo tak przestalo i poziom bufora spadl do 9% i lipa......Moze to zalezy od rodzaju plikow jaki sie nagrywa....Prosze o pomoc.....Bo juz nie mam Cierpliwosci...http://www.apollo.pl/do_cmd_win.php?menu=store&cmd=show_detail&id=18924

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości