Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Problem z nagrywaniem płyt cd - session fixation error nero • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Emsisoft Anti-Malware • SUPERAntiSpyware Free • Slimjet • Far Manager • Kaspersky Rescue Disk • Vim • Axence nVision Pro • Remote Utilities Free (Viewer) • Faktura VAT
Witam. Podczas nagrywania płytki cd w nero dochodzi do 100% i wydawałoby się, że płytka jest nagrana, i nagle wywala błąd session fixation error. Zmarnowałem już 4 płytki. Nagrywam na płytkach sony i nagrywam piosenki. Próbowałem nagrywać w innym programie ale nie chce odtworzyć płytki. Dvd wypala normalnie. Może coś z biosem ? Jak przeinstalowywałem kompa to zmieniałem w biosie coś z cd-romem, więc może tu jest problem? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Jeżeli coś zmieniłeś w biosie a przed tym było dobrze, to zmień tak jak było przedtem. Domyślam się że zmieniłeś z Hard Disc na CD-ROM. Możesz to zmienić i naspisz czy będzie tak samo.
PS: Na przyszłość kup sobie CD-RW i nagrywaj tyle razy ile ci się zachce. Po co marnować kolejne, nowe płytki
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Jak mam to ASPI zainstalować? skopiować gdzieś? bo włączam install, naciskam dowolny klawisz i okno znika, a gdy wchodze w aspichk to jest napisane ERROR: ASPI is not properly installed. A co ja mam kopiować jak w disc info nic nie ma, jest napisane tylko, że disc is empty.