Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z internetem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Axence nVision Pro • Farbar Recovery Scan Tool • FotoSketcher Studio • AnyDesk • Folder Guard • OkMap • Mozilla Firefox • 360 Total Security • Maxthon Cloud Browser
Mam następujący problem nie wiem co się stało ale gdy mam włonczone gg nie moge wejsc do żadnej gry online natomiast gdy wyłoncze to moge wejsc ale np w Gulid wars nie moge sie zalogować a w splinter cellu chaos theory loguje sie ale mam pustke żadnych serwow.Robilem formata i nic .Mam internet radiowy wszystko było dobrze . Zepsuło sie dopiero ze 2 dni temuProsze pomoc[[quote][/quote][img][/img]
Proble mój wrócił przed wczoraj dałem żeby wyłonczyć internet następnie znowu włonczyć i chodziło cały dzień w nocy załonczyłem sciąganie rano wstaje patrze a tu rozłonczyło mi coś program i znowu sie spieprzyło .Czy ktoś wie o co w tym chodzi