Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Problem z instalacją ("[...]is already installed.") • programosy.pl

• Ogłoszenie:

Problem z instalacją ("[...]is already installed.")

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Postprzez Ziutolecki 27 Sty 2011, 20:33

reklama
Witam!

Poszukiwałem pomocy na google, ale niewiele znalazłem. Mam dość powazny problem z Sony Vegas 10... a właściwie to mój kumpel, ale to bez większego znaczenia. Przy próbie instalacji pokazuje się poniższy błąd:

"Vegas Movie Studio HD Platinum 100.0 is already installed. If you want to reinstall the application, please uinstall the existing version before reinstalling."

Wywnioskowaliśmy z tego, że problemem mogą być zainstalowane wersje trial programów z serii Sony Vegas, jednak tutaj rodzi się kolejny problemik... znajomy usunął je wszystkie "ręcznie", po prostu wpakował do kosza folder z programem - najprawdopodbniej w rejestrze nadal pozostały odpowiednie wpisy. Próbowaliśmy je usuwać, jednak nie dało to widocznego rezulatatu - nadal pojawia się ten nachalny błąd. Dodam od razu, że usunięcie ich przeez panel "dodaj lub usuń programy" jest niemożliwe.

Będziemy wdzięczni za wszelką pomoc.

P.S.
Instalujemy legalną wersję programu, świeżo wypakowaną :lol:

Z góry dzięki!
Ziutolecki
~user

Dołączenie: 27 Sty 2011, 20:12

Postprzez jarski185 27 Sty 2011, 20:52

Ziutolecki napisał(a):usunięcie ich przeez panel "dodaj lub usuń programy" jest niemożliwe.

Bo nie ma na liście tej aplikacji? czy o co kaman?
Najszybciej zainstalować program od nowa(tamtą wersje) i odinstalować za pomocą np. revo uninstaller.

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
jarski185
~user

Dołączenie: 10 Lut 2008, 18:49
Pochwały: 285

Postprzez Ziutolecki 27 Sty 2011, 22:13

Niestety, tamta wersja (trial) równierz nie chce się dać zainstalować, wyskakuje ten sam błąd. sciana

Bo nie ma na liście tej aplikacji? czy o co kaman?

Jest pokazana, ale nie widnieje przy niej opcja usunięcia.

EDIT
Revo Uinstaller i tak dał sobie radę. Taki banał, a jak skuteczny ;)
Dzięki raz jeszcze, pozdrawiam!
Ziutolecki
~user

Dołączenie: 27 Sty 2011, 20:12

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości