• Ogłoszenie:

Problem przy instalacji sterownika

Poszukujesz sterowników? Masz problem z zainstalowaniem bądź odinstalowaniem? Zapytaj w tym dziale

Postprzez Danielski 21 Gru 2008, 13:14

reklama
Witam.
Zainstalowałem na komputerze stacjonarnym Windowsa XP z SP 3. Chciałem zainstalować sterowniki do grafiki, płyty głównej, karty dźwiękowej etc - jednak do sterowniki do karty dźwiękowej wymagają SP 1... Zaś sterowniki do płyty głównej niby są normalnie sterowane itp ale komputer windows ich nie wykrywa. Jakby ich nie było. Przez to nie mam karty sieciowej, no i oczywiście jakby i płyty głównej... Jaka może być przyczyna?? Komputer jest nowy.
Danielski
~user

Dołączenie: 21 Gru 2008, 12:33
Miejscowość: Katowice / Opole

Postprzez Wojtasgls 21 Gru 2008, 13:26

ale zakreciles <rotfl>
to ze masz xp z sp3 to raczej nic nie przeszkadza ewentualnie moga byc probelmy z isntalacja dzwieku..

normalnie instalujesz najpierw ster do chipsetu a pozniej lan dzwiek grafa

jaki to sprzet?
Image
NIE POMAGAM NA PW!!!
Awatar użytkownika
Wojtasgls
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 02 Gru 2005, 00:14
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Pochwały: 229

Postprzez Danielski 21 Gru 2008, 13:40

Procek AMD X2 4600+ BOX, Płyta główna Gigabyte GA-M61PME - S2 AM2 NF6100 VGA, 2 GB RAM, GF 8600 GT 512 Mb.

Z tym, że jak wkładam płytkę od sterowników, którą dostałem przy zakupie kompa jest napisane, że do dźwięku wymagany jest SP 1 a nie SP 3 ;/

Instaluję Chipset jednak nic to nie daje. Tak jakby to były sterowniki widmo - zainstalowane ale niby ich nie ma...
Danielski
~user

Dołączenie: 21 Gru 2008, 12:33
Miejscowość: Katowice / Opole

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 33 gości