Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem - motorola c385 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: EmEditor Professional • Mozilla Firefox • Attribute Changer • dBpowerAMP Music Converter • SIW (System Info) • ATIc Install Tool • PilotEdit Lite • Emsisoft Anti-Malware • SUPERAntiSpyware Free
Witam ! Otoz mam problem ze swoim telefonem motorola c385 ! Chodzi o to jak do kogos dzwonie albo jak ktos do mnie dzwoni to po paru sekundach osoba do ktorej dzwonie nic nie slyszy !!! Ja slysze co ona mowi ale ona nie slyszy co ja mowie !! Zastanawiam sie co z tym problemem zrobic i czym to moze byc spowodowane ?? Prosilbym o jakies rady jak usunac ta usterke ?? Moze ktos ma ten sam telefon co ja i ma podobny problem . Z gory thx za wszytkie rady !
To się często zdaża z większością telefonów, zdaża im się to z wiekiem.
Jeżeli nie boisz się możesz, spróbować rozkręcić fona i przeczyścić styki między mikrofonem telefonu a płytką.