Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

problem - motorola c385 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem - motorola c385

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Problem - Motorola c385

Postprzez rafi9-92 21 Wrz 2006, 18:14

reklama
Witam ! Otoz mam problem ze swoim telefonem motorola c385 ! Chodzi o to jak do kogos dzwonie albo jak ktos do mnie dzwoni to po paru sekundach osoba do ktorej dzwonie nic nie slyszy !!! Ja slysze co ona mowi ale ona nie slyszy co ja mowie !! Zastanawiam sie co z tym problemem zrobic i czym to moze byc spowodowane ?? Prosilbym o jakies rady jak usunac ta usterke ?? Moze ktos ma ten sam telefon co ja i ma podobny problem . Z gory thx za wszytkie rady !
rafi9-92

Dołączenie: 11 Cze 2006, 22:55
Miejscowość: Bydgoszcz
Pochwały: 3

Postprzez Barthezz 22 Wrz 2006, 12:54

To się często zdaża z większością telefonów, zdaża im się to z wiekiem.
Jeżeli nie boisz się możesz, spróbować rozkręcić fona i przeczyścić styki między mikrofonem telefonu a płytką.
Awatar użytkownika
Barthezz
~user

Dołączenie: 25 Lut 2006, 00:28
Pochwały: 7

Postprzez krzychuls 22 Wrz 2006, 14:28

A jeśli to nie pomoże to może coś z oprogramowaniem...
IO @ll
Awatar użytkownika
krzychuls
~user

Dołączenie: 22 Wrz 2006, 14:14
Pochwały: 1

Postprzez Barthezz 22 Wrz 2006, 19:51

Nie wydaje mi się, raczej musisz coś z mikrofonem zrobić.
Awatar użytkownika
Barthezz
~user

Dołączenie: 25 Lut 2006, 00:28
Pochwały: 7

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość