Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 prince of persia • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Light Image Resizer • Rename Master • Helium • Opera • ChrisPC Free Anonymous Proxy • Adblock Plus • Mixmax Free • Viber • uBlock Origin
sorka reveler ale mi nie chodzi o podawanie klucza tylko czy ktoś wie jak mozna ta "zaporę" złamać.
PS próbowałem wszystkich kluczy jakie znalazłem i żaden nie chodził
A odłaczałeś napędy CD/DVD? Bo bez tego nie da rady..
Jak odłaczysz napędy optyczne zostaw tylko jeden napęd wirtualny (ja uzywałem Alkoholowych) i wtedy gra uzna napęd i klucz za poprawny..
Ale musisz mieć grę w postaci obrazu na dysku..
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
[ Dodano: Dzisiaj o 15:32 ] reveler a ty gre zasysales z toigamesload? bo ja tak. moj ojciec ma co do tego zastrzezenia ze moze na toigamesload nie odpali gra. i mowi ze do kazdego egzemplarza prince'a jest oddzielny kod