Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 pomoc przed wlamaniem na komputer • programosy.pl
Witam Chcialbym sie was zapytac o jakis dobry program anty hakerski lub cos podobnego Firewall itd... Bo kolega idiota chce mi sie włamać na kompa poprzez neta prosze polećcie mi jakies zabezpieczenia ... bo nie chce żeby mi spogladal w rzeczy na komputerze
jeśli gość nie jest naprawdę dobry to wystarczy ten z Service Packa 2
moim zdanie tak tylko Cie straszy a naprawdę nic nie potrafi
Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.......................... naprawdę, aż ciężko ich wyprzedzić .
tomcio212 - jeśli powiesz jeszcze, że masz neo/netię/tele2 lub podobnego dostawcę, ze zmiennym IP - to możesz kolegę ode mnie dodatkowo zabić śmiechem... Już widzę, jak Ci się włamuje, usilnie podsyła linki przez GG, uporczywie skanuje porty (zwłaszcza 80 na 127.0.0.1)...