Jako że na xp nie było neta, to nie mogłem go aktywować [bo przeciez nie bede dzwonił do microshitu x.x], wiec zacząłem używac na zmiane visty [do grania] i pingwina [do normalnego funkcjonowania, chociaz tylko jak sie spieszyłem, bo na dłuższa mete nie jestem w stanie funkcjonowac bez muzyki, wiec vista u mnie chodzi na dłuższa mete - ALE nieważne. W każdym razie skończył mi sie 'próbny' okres na xp, a nie miałem jak go aktywowac, bo nie miałem sterownikow. W momencie gdy je znalazłem, było już za późno, bo xp użytkownika na niezaktywowanym systemie automatycznie wylogowuje [wiec nie moge zainstalowac sterownikow do neta => wiec nie moge aktywowac sytemu] Gdzies czytałem, ze wystarczy podmienic plik wpa.dbl, ale to nic nie dało [wziąłem go z drugiego kompa, na ktorym mam xp:he z tej samej instalki , tylko juz aktywowany] ... teraz moje pytanie -> Czy ktoś wie jakie pliki jeszcze powinienem zamienić? albo jak to cholerstwo obejsc? Bo xp jest bardziej kompatybilny z kilkoma programami ktorych musze uzyc
Wujka goole pytałem, ale nic poza tutaj wymienionym plikiem do podmiany nie znalazłem użytecznego