Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 paski narzędzi -> szybkie uruchamianie • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Trillian • Slack • GOM Player • JAlbum Portable • JAlbum • Bitvise SSH Server • J. River Media Center • NAPS2 (Not Another PDF Scanner 2) • Vidyard GoVideo
Mam problem, po kazdym uruchomieniu widnowsa XP na pasku zadań pojawia mi sie pasek języka i szybkie uruchamianie, rozciągniete na maksa, tak że gdy otwieram jakieś okno to na pasku zadań pojawia mi się ono w prawym rogu, każde kolejne jest niewidoczne, gdy wyłączę pasek szybkiego uruchamiania wszytsko jest ok, ale po ponownym uruchomieniu komputera problem pojawia się ponownie. Tak jakby win nie zapamietywał rozmiaru paska szybkie ur. prosze o pomoc co z tym zrobic, jak naprawić bo to denerwujący problem :[
pasek jezyka zamknij i klikajac prawym na pasek wybierz ZABLOKUJ PASEK NARZEDZI powinno to pomoc
chyba ze ja cos zle zrozumialem...
Sprzedam zestaw perkusji do GUITAR HERO na x360 - chetni pisacna PW Each EMO can suck my ballsack but one in particular... NIE POMAGAM NA PW, CHCESZ POMOCY - PISZ NA FORUM W ODPOWIEDNIM TEMACIE GalkaPL - nieważne jaki będzie twój nowy nick my ZAWSZE będziemy pamiętać własnie ten...
pasek szybkiego uruchamiania zajmuje całą powierzchnię ? Tak to zrozumiałem. Odznacz "zablokuj pasek narzędzi" przyciągnij ten pasek do takich rozmiarów jak chcesz, i kliknij na "zablokuj pasek narzędzi"
a weź może załóż nowego użytkownika i na nim sróbój.......i jeszcze z ciekawości zapytam.....masz stylexp, jakiś podobny program, czy jakiegoś packa np vista inspirat...