• Ogłoszenie:

palmtop nawigacja samochodowa

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

palmtop nawigacja samochodowa

Postprzez Pokal1 08 Sty 2008, 01:48

Nie wiedziałem gdzie umieścić to pytanie więce wstawiam tutaj.
Szukam nawigacji z dokładną mapą polski z pokryciem drug 100%. Cena to max 1000zł. Tak przeglądam internet, dzisiaj byłem w 3 sklepach i nie byli mi w stanie zademonstrować modeli, które wydawały mi się atrakcyjne więc chciałbym się zapytać was jaki sprzęcić moglibyście mi poradzić. Może ktoś sam używa i prosiłbym o jakieś opinie. Zależy mi jeszcze na takich opcjach jak tryb nocny, tryb głosowy czy zapamiętywanie adresów. Mam taką prace, że musiałbym pomieścić ok 1000 adresów. Ta kwota to już miałaby być ostateczna tzn. razem z kartą pamięci np 2GB oraz z mapą Polski. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Pokal1
~user

Dołączenie: 03 Sty 2006, 04:32
Miejscowość: Pila

Postprzez MaTi 08 Sty 2008, 01:56

Ciężko, ale ja używam MiO p350 + najnowsza AutoMapana prawdę warto. Jezeli chodzi o palmtopa jest OK, pół roku zadnej awarii itp. w komplecie jest przyczep do szyby ladowarka samochodowa oraz stacjonarna. Mapa wedlug mnie najlepsza na polskie drogi czyli AutoMapa, ale nie ma pokrycia 100% zadna nie ma i nie bedzie miec, ale trafiasz do wiekszosci adresow z dokladnoscia do bloku/domu jak na razie sie nie zawiodlem. Mio P350 + AutoMapa i cała Polska Twoja :)

Poczytaj sobie:
MIO oraz Palmtop Nawigacja
Awatar użytkownika
MaTi
@admin

Dołączenie: 31 Paź 2003, 14:22
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 206

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości