Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 oprogramowanie do motoroli v975 • programosy.pl
Prosze pomocy... Potrzebuje oprogramowania do moto V975, mam oprogramowanie ktore dostalem do kabla usb ale ono pozwala tylko na edycje sms, ksiazki telefonicznej i nic pozatym a ja potrzebuje czegos zeby zrzucic z telefonu obrazki dzwieki wideo !!!! Zebym dal rade wrzucic na telefon tez cos(mp3 wideo) z gory dziekuje Ipozdrawiam wszytskich odwiedzajacych..
Ja dostałem płyty z nim jak kupowałem telefon. Program niema żadnego kodu i nietrzeba sie koniecznie rejestrować(chociaż ja zarejestrowałem sie już kilkaset razy-przy kazdym formacie )Widziałem w necie wersje do sciągniecia ale niepotwierdze czy były legalne.A jak nazywa sie twój program? Może masz cos źle ustawione.