Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 okienko "zamykanie systemu" • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DVDFab Platinum • KLS Backup Standard • PaperCut NG • HyperSnap • GetFLV • Database Browser Portable • Database Browser • DVDFab HD Decrypter • Ron's Editor
Siema. Mam taki problem. Otóż ostatnio czesto wyskakuje mi takie okienko "zamykanie systemu" i za 1 minutę komputer mi się resetuje. Czy ktoś wie jak mi pomóc?? Z gory thx
Ostatnio edytowany przez robson de souza, 08 Lis 2006, 17:06, edytowano w sumie 1 raz
witam
prawdobodobnie złapałes blastera sassera albo coś mu podobnego
daj screen z tego okienka
robson de souza napisał(a):za 1 minutę
możesz tez wrzucić logi ale skan jakim kolwiek antywirem powinien usunąc to dziadostwo
ps.skoro to złapałeś pewnie niemasz sp2 ...zainstaluj
ps2. masz literówke w nazwie tematu