• Ogłoszenie:

Odzyskiwanie plików

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Odzyskiwanie plików

Postprzez waski_rk 25 Sty 2009, 20:40

reklama
Mam tak iproblem, otóż ustawiłem swoją kamerę internetową wraz z programem VisionGS PE tak by co sekundę robiła mi fotkę, i zapisywała ją do określonego folderu 'new'. Niestety nie zwróciłem uwagi na to czy są jakieś ograniczenia ustawione w programie, tzn. było ustawione maks. 10 000 plików, i po przekroczeniu limitu, program kasował najstarsza pliki i zastępował je najświeższymi. Próbowałem odzyskać jakoś te pliki, bo właśnie te pierwsze są najważniejsze, powinno być z jakieś 5000 ale żadna z metod nie jest zbyt skuteczna. Jak w prosty i szybki sposób można odzyskać te pliki? Czy jest jakieś narzędzie które ze skasowanych plików wyodrębni tylko pliki jpg lub pliki graficzne? Oraz czy da się odzyskać te pliki zachowując pierwotne nazwy plików? Tzn. nie z nazwą którą są teraz, tylko z nazwą jaką miały przed skasowaniem?
Awatar użytkownika
waski_rk
~user

Dołączenie: 29 Lip 2006, 18:17
Miejscowość: Wejherowo
Pochwały: 1

Odzyskiwanie plików

Postprzez eisu 25 Sty 2009, 23:44

jesli pliki sie " nadpisaly" to watpie ze mozesz je odzyskac- moge sie myslic jesli tak jest to niech mnie ktos poprawi
http://www.pobieraj24.pl/drive_rescue_19d_pl-p131.html mozna sprobowac np tym ? :roll:
Image
Awatar użytkownika
eisu
~user

Dołączenie: 02 Sty 2007, 01:32
Miejscowość: Bliżyn / Stratford upon Avon UK
Pochwały: 33

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości