Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
odpowiedź samsung d900i • programosy.pl

• Ogłoszenie:

odpowiedź samsung d900i

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

odpowiedź samsung d900i

Postprzez joashe 01 Maj 2008, 14:38

...W gornika?? Wybacz, ale nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Caps włączył mi się przez przypadek, jak pisałam nie patrzyłam na monitor, później już przecież nie będę pisała wszystkiego od nowa prawda?? To jest chyba forum dla wszystkich, którzy się zalogują i chcą się podzielić swoimi problemami więc nie traktuj ludzi z góry tylko dlatego, że dłużej tutaj jesteś :-/ Egoistów jest naprawdę coraz więcej :-/ :x

[ Dodano: Dzisiaj o 14:40 ]
Nie znam tej storny dokładnie ale temat został zablokowany, jeśli to ty za tym stoisz to tym bardziej gratuluję- tchórzysz zobaczyć odpowiedzi?? Bucu?;-/ :x

Autor postu otrzymał pochwałę
joashe
~user

Dołączenie: 01 Maj 2008, 13:21

Postprzez kajtekjr 01 Maj 2008, 14:54

Spójrz na date ostatnioego postu z tamtego tematu :?
10.08.2007 10:23:53

joashe napisał(a):Caps włączył mi się przez przypadek, jak pisałam nie patrzyłam na monitor, później już przecież nie będę pisała wszystkiego od nowa prawda??

Wypadało by przepisac.. :?

joashe napisał(a):To jest chyba forum dla wszystkich, którzy się zalogują i chcą się podzielić swoimi problemami więc nie traktuj ludzi z góry tylko dlatego, że dłużej tutaj jesteś :-/

Nie opisałes swojego problemu i nie zapytałes jak go rozwiazac a wyraziłes opinie na temat który prawie rok temu był rozpatrywany przez userów. Jesli chcesz pomagac to zajmij sie tematami bieżacymi.. ;)

joashe napisał(a):Egoistów jest naprawdę coraz więcej :-/

:roll:
A porzadku Ty bedziesz pilnował.. ?

joashe napisał(a):Nie znam tej storny dokładnie ale temat został zablokowany, jeśli to ty za tym stoisz to tym bardziej gratuluję

Oczywiscie ze ja zamknąłem tamten temat i ten tez zamykam, jesli masz mi cos do powiedzenia jeszce to zapraszam na PW!

joashe napisał(a): Bucu?;-/

Oj, widze ze nie znasz regulaminu forum.. :roll: Ale ja Ci go zacytuje..

REGULAMIN napisał(a):Szczególnie nalezy unikac: (...)
- wyrażania się publicznie w sposób wulgarny wobec innych użytkowników;

Radze zapoznaj sie z całym regulaminem i wez go sobie do serca bo inaczej sie szybko pozegnamy...
http://forum.programosy.pl/rules.php
Fotografia motoryzacyjna ---> WWW
Awatar użytkownika
kajtekjr
~user

Dołączenie: 06 Paź 2005, 15:39
Miejscowość: Września
Pochwały: 306

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości