Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 o karte graficzna • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: SUPERAntiSpyware Free • MailWasher Pro • GS-Calc • GS-Base • Calibre Portable • Calibre • 360 Total Security • n-Track Studio • AIMP
witam...mam takie pytanie...w "menadżerze urządzeń" pokazuje mi że mam karte graficzną Ati Radeon 9600 series...natomiast w Evereście pokazuje że mam Ati Radeon 9600XT....wiec jaką w końcu mam karte graficzną??...z góry pozdrawiam
Kiedy pije, pije szczerze, kiedy pije Bóg mnie strzeże...
Ostatnio edytowany przez Precel, 22 Sty 2007, 18:19, edytowano w sumie 1 raz
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
KamilK napisał(a):w "menadżerze urządzeń" pokazuje mi że mam karte graficzną Ati Radeon 9600 series
tam może nie pokazywać dokładnie karty, pokazuje tylko, że masz radka z serii 9600.
Natomiast everest pokazał ci konkretny model - taki jak masz, czyli 9600XT
Sprawdz jeszcze w sterowniku od grafy, ale też na pewno będzie 9600XT