Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
nokia 3120 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nokia 3120

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Nokia 3120

Postprzez ani 21 Kwi 2007, 14:58

reklama
Witam Wszystkich :) .Mam dość poważny problem z telefonikiem :cry: .Mam
Nokię 3120 z angielskim menu w sieci Orange.Od kilku dni włączyła mi się pewna opcja (sama bo ja nic nie zmieniałem w ustawieniach).Mianowicie :dzwoniąc do kogoś podczas rozłączania wyskakiwał mi komunikat : "active incoming call diverts" ale wszysto było oki bo mogłem dzwonić i odbierać połączenia bez problemu.Teraz ten komunikat wyskakuje mi już przed nawiązaniem połączenia i miła pani w słuchawce mówi: "połączenie nie może być zrealizowane" :cry: .Nie mogę też wysyłać sms'ów bo jest komunikat: "Message sending failed" .W dalszym ciągu mogę odbierać połączenia.Próbbowałem wyłączyć to w Settings i Cancel all diverts ale wyskakuje mi:Request not complited. :cry: Czy mogę to sam jakoś "naprawić" czy muszę iść do serwisu...Z góry dzięki za odpowiedź i pozdr. dla wszystkich :D .
ani
~user

Dołączenie: 21 Kwi 2007, 14:23

Postprzez fibi07 21 Kwi 2007, 17:55

mam takie pytanko... abonament czy karta? bo jak karta to może nie doładowałeś ;-) ale wątpię.
sprawdź numer centrum obsługi(numer centrali wiadomości) ja miałem tak ze jak byl inny to nie mogłem nic zrobic.
Awatar użytkownika
fibi07
~user

Dołączenie: 21 Maj 2006, 12:55
Pochwały: 58

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości