Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
nie wyszukiwanie programów przez pixelview. • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nie wyszukiwanie programów przez pixelview.

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

nie wyszukiwanie programów przez PixelView.

Postprzez skm01 15 Sty 2008, 00:56

reklama
Witam,
mam spory problem zwiazany z moja dość stara, ale ponoć nawet dobra karta. Moja karta to BrookTree Bt360 MediaStream Controller , jak rownież znalazlem oznaczenia BT878P+2K. Przyznaje z góry ze jestem laikiem w tych sprawach, aczkolwiek szukalem juz w google, znalazlem aukcje, w ktorej miły pan, po mojej prośbie wyslal mi odpowiednie oprogramowanie ze sterownikami. Wymienione wyżej oprogramowanie to PixelView Station V5.21 TV. A dochodzac do sedna, to mój problem polega na tym, ze... Mam juz zainstalowane wszystko, wszystko fajnie, ale niestety nie chce mi znalezc ani jednego programu. Zainstalowalem inny program slużacy do tego samego, lecz efekt tez nie byl zadawalajacy, byly bardzo slabej jakosci progamy(nie wszystkie, bardzo mala czesc) lecz jakby tego bylo malo bez dzwieku. Pytanie moje brzmi banalnie... Co mam zrobic zeby miał wreszczie TV w komputerze.

Za wszystkie rady z góru serdecznie dziekuje.
pozdrawiam skm01
skm01
~user

Dołączenie: 15 Sty 2008, 00:42
Miejscowość: Śrem / Poznań

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości