Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
nie moge sie dostać na witryne microsoftu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nie moge sie dostać na witryne microsoftu

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

nie moge sie dostać na witryne Microsoftu

Postprzez Gryzak 14 Lis 2007, 17:41

reklama
Witam! mam problem a mianowicie od pewnego czasu tzn. od 3 dni nie moge sie dostać na witryne microsoftu nie wiem co jest grane cały czas kiedy chce wejśc i wpisuje adres microsoftu to cały czas sie wczytuje przez ok 10 minut a i tak wcale sie ta witryna nie pokazuje tylko jest białe tło wcześniej sie tak nie dzialo tylko od razu mi ta strona sie wcztywała tak samo sie dzieje kiedy chce pobrać sp3 do Office'a 2003 wcale nic nie pobiera chociaz okno pobierania jest załadowane, próbowałem pobrać i wejść przez opere FF oraz IE i za każdym razem to samo

Mam nadzieje że zrozumieliście o co mi chodzi :)

Prosze o pomoc

Dziękuję i pozdrawiam
Pozdrawiam Gryzak :)
Awatar użytkownika
Gryzak
~user

Dołączenie: 28 Lip 2005, 15:50
Miejscowość: Szczecin

Postprzez sobewa 14 Lis 2007, 20:34

Miałam podobny problem, nie mogłam się połączyć z żadną ze stron Microsotu a przy próbie sprawdzenia nowych aktualizacji wyskoczył błąd cod i tutaj był podny numer tego błędu. Napisałam na innym Forum również prośbę o pomoc i ją otrzymałam, chociaż u mnie problem sam się rozwiązał na drugi dzień. Poniżej podaję link (przeczytaj wszystkie posty), może akurat jest to samo u ciebie. Ale jestem ciekawa jednego czy i jaki komunikat się wyświetla u ciebie przy próbie np. sprawdzenia czy są nowe aktualizacje.
http://www.vista.pl/forum2/viewtopic.php?t=1808&highlight=nie+dzia%B3aj%B1+strony+microsoftu
sobewa
~user

Dołączenie: 18 Wrz 2007, 16:00
Pochwały: 1

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości