Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

mp3 odtwarzane w gadu gadu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mp3 odtwarzane w gadu gadu

Tutaj można umieszczać wszystkie sensowne tematy nie pasujące do reszty działów tematycznych. Siadaj, gadaj, opowiadaj ;)

mp3 odtwarzane w gadu gadu

Postprzez mroofek 20 Kwi 2007, 21:19

Witam !! Nie wiedziałem jak nazwać ten temat a taki wydał mi sie najbardziej trafny...Chodzi mi o to, że muzyka mp3 podczas gdy mam włączony program odtwarza mi sie w tym "playerze" w którym odtwarzane jest radio internetowe i nie wiem jak to wyłączyć.
Jest to dosyc uciążliwe bo jak chce posłuchać muzyki w winampie to musze wyłaczyc gadu gadu :roll:

co musze zrobić ?? :)
... jak szczeniaki rozrabiają, to przyjeżdzają psy, sukami i często na kogutach gonią im kota...
Awatar użytkownika
mroofek
~user

Dołączenie: 10 Lip 2005, 12:45
Pochwały: 38

Postprzez lisu221 21 Kwi 2007, 17:48

Ja robię tak. Jak mam włączone gg, to włączam Winampa poprzez ikonkę szybkiego uruchamiania w pasku START. Ale wtedy trzeba piosenki samemu na Playlistę przeciągnąć. Innych metod podczas uruchomionego gg nie znam.
"Mówiąc jaka jest dzisiejsza młodzież, zastanówcie się, jacy są Ci, co ją wychowali"
Awatar użytkownika
lisu221
~user

Dołączenie: 27 Gru 2005, 16:23
Miejscowość: Łowicz
Pochwały: 2

Postprzez ramzes1702 21 Kwi 2007, 18:57

Rozwiązaniem jest wyłączenie radia.
oto opis jak to zrobić:
klikamy 1 wyświetla sie menu wyboru stacji itd wciskamy 2 i mamy cisze Image
ramzes1702
~user

Dołączenie: 19 Sie 2006, 21:53
Pochwały: 1

Powróć do Pog@duchy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości