Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 microcon 2656 i aureus 3.0.0.8 • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: K7 AntiVirus Premium • WinZip • ungoogled-chromium • Microsoft OneDrive • Mozilla Firefox • Master PDF Editor • Farbar Recovery Scan Tool • K7 UltimateSecurity • CrossFTP
Mam taki problem. Nie mogę normalnie ściągać plików z torrenta (głównie tych największych torrentów które maja po 4-6 GB). Azureus znajduje mi za mało seedów, np 0 kiedy powinno być około 300. Pokazuje różne komunikaty typy "offline (ConnectException:Connection refused:connect)" Ten tracker nie obsługuje multi hash-e. Zazwyczaj nie pobiera szybciej niż łącznie 10-20 KB na wszystkie pliki.
Test NAT i zapory wychodzi pomyślnie. Porty przekierowane na routerze. Co to może być???
Tak mam NTFS. Jak mogę dodać te trackery. Jest tylko opcja edytuj trackery ale tam nie da się ich dodawać. A przy okazji jak ktoś może to nich poda jakąś listę trackerów, pls...
eMachines E730G - Core i5-430M, 2GiB RAM, ATI Mobility Radeon HD5470, WD 320GiB; Cort Z-44,DR 0.09-0.42, Peavey Backstage Mac OS X 10.7.4 Lion // Windows 7 Professional x64 // NIE POMAGAM NA PW/GG/E-MAIL "Moje Ego i Anima spotykają się i wymieniają przepisami na ciasteczka" - Maynard James Keenan