Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

mam pytanie dotyczące services pack 2 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mam pytanie dotyczące services pack 2

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Mam pytanie dotyczące Services Pack 2

Postprzez Vachu 13 Wrz 2006, 13:36

reklama
mam problem z kompem od kiedy grałem wspomnianego services packa 2 komp zaczoł sie jakos dziwnie zachowywac wiesi sie gry niektore gry nie działaja bez znaczeniu ze sa oryginalne czy piraty czasami ikony nie reaguja na polecenia doslownie cyrk,mam teraz pytanie czy to mozliwe ze tak sie dzieje przez services packa 2?? czy moze jest tego jakas inna przyczyna ??
Sempron 2,8Ghz,Płyta ASUA K8N,GeForce 7600GS 256mb ,1300MB Ram,
Awatar użytkownika
Vachu
~user

Dołączenie: 30 Lis 2005, 15:52

Postprzez jeff 13 Wrz 2006, 13:41

nie wiem jak instalowałeś sp2 ale stawia sie go najlepiej na czysty system - od razu po wgraniu wina
jeff

Postprzez Vachu 13 Wrz 2006, 18:15

no wlasnie takj zrobiłem,zaraz po systemie,jesli wgram np zone alarm to bedzie to rownoznaczne z zapora pgniowa w systemie, i czy w sevices packu sa jeszcvze jakies niezbedne funkcje??
Sempron 2,8Ghz,Płyta ASUA K8N,GeForce 7600GS 256mb ,1300MB Ram,
Awatar użytkownika
Vachu
~user

Dołączenie: 30 Lis 2005, 15:52

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości