Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
mam problem z mp3 playerem pomocy • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mam problem z mp3 playerem pomocy

Informacje oraz porady dla sympatyków wirtualnej rozrywki.
Instalacja, opinie, solucje... Zapraszamy

Mam problem z MP3 playerem Pomocy

Postprzez gilera_50 10 Lut 2006, 13:23

reklama
Witam wszystkich mam problem z mp3 playerem .Problem jest zwiazany z tym ze wylacza mi sie sam i wlacza :cry: :cry: i w rogu ekranu mp3 pisze starting nie wiem o co chodzi w tym bardzo prosze o pomoc Dziekuje z góry i pozdrawiam wszystkich .:):):)
gilera_50
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 13:09

Postprzez Hellfire 10 Lut 2006, 13:38

Podaj jaki to model playera, jakiej firmy. Jasnowidzami nie jestesmy :shock:
<rotfl>
Awatar użytkownika
Hellfire
~user

Dołączenie: 04 Sty 2006, 18:24
Miejscowość: Kluszkowce
Pochwały: 162

Postprzez oles* 10 Lut 2006, 13:40

gilera_50 napisał(a):pisze starting

to znaczy ze sie uruchamia spróbuj zmienic baterie albo oddaj go do servisu moze to cos z softem skoro
gilera_50 napisał(a):wylacza mi sie sam i wlacza
Powrót na programosy, wiem - pochwałami i postami waS nie dogonie. Pozdro dla starej brygady! ! !
[size=10Sempron 3000+, Asus M2NPV, GeForce 6150, 1GB ram, dysk samsung 160 gb...[/size]
Awatar użytkownika
oles*
~user

Dołączenie: 29 Gru 2005, 22:08
Miejscowość: wy to wszystko wiecie ?
Pochwały: 80

Postprzez gilera_50 10 Lut 2006, 14:11

MP3 player to SANSUN :? ale modelu nie znam.Jak ktos wie gdzie znales soft to prosze o podanie strony bądz linka :D Ale bardzie prosze mi powiedzec co jest z odtwarzaczem. Pozdrawiam

[ Dodano: Dzisiaj o 12:12 ]
MP3 player to SANSUN :? ale modelu nie znam.Jak ktos wie gdzie znales soft to prosze o podanie strony bądz linka :D Ale bardzie prosze mi powiedzec co jest z odtwarzaczem i jak go naprawic . Pozdrawiam

[ Dodano: Dzisiaj o 18:18 ]
tylko nie wyłacza mi sie odrazu tylko tak co 1 godzine :cry: :cry:
gilera_50
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 13:09

Postprzez Ciuchcia 12 Lut 2006, 15:42

Mam to samo jak jest słaba bateria tylko, że ja mam jakiegoś noname'a. Jest to wina softu. Kumpel ma jakiegoś oryginała, było wszystko OK, oddał go do reklamacji, gdzie zmienili mu soft i też tak ma. Jakby ktoś miał jakiś soft (uniwersalny :/) to byłbym wdzięczny.
Awatar użytkownika
Ciuchcia
~user

Dołączenie: 05 Sty 2005, 01:32
Miejscowość: z nienacka
Pochwały: 19

Powróć do Gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości