Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 lsass.exe - połączenie przychodzące • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Screencastify • NoScript • Duplicate & Same Files Searcher Portable • Duplicate Files Search & Link • Autorun Organizer • Mozilla Firefox • Google Maps Downloader • Farbar Recovery Scan Tool • Far Manager
Witam Mam problem - około 5 minut temu na monitorze wyświetlił mi się alert od Nortona, o pliku lsass.exe, który chce uzyskać dostęp na moim kompie. Mam dopuścić, czy nie ?? Boję się, że to Sasser
SER napisał(a):Za co właściwie odpowiada usługa lsass.exe ??
To znajdziesz w google ,ale pamietaj ze pod uslugą lsass.exe nie koniecznie moze wystepowac poprawna i prawidłowa aplikacja.A własciwie to widze ze wiesz jak jest skoro pytasz
No właśnie wiem, że Sasser powoduje jakiś błąd w tym pliku. Jeszcze raz dzięki za odpowiedź Zapamiętam na przyszłość - blokować połączenia od lsass.exe