Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Koszt naprawy se k750 • programosy.pl
Czy może mi ktoś powiedzieć, oszkacować (ktoś kto ma styczność z naprawą telefnów), ile kosztowałaby naprawa SE k750i, chodzi o naprawę wyświetlacza (podła taka cienka, płaska taśma miedziana( i joystick.
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Filas312 napisał(a):Wymiana wyświetlacza na pewno ok. 100 zł
wyświetlacz kosztuje ok 50zł wiec za bardzo zawyżyłeś cenę joy akurat bo tyle stoi Na twoim miejscu wymieniłbym wyświetlacz sam bo to tylko włożenie w odpowiednie wtyki nic trudnego i zapłacisz mniej niż w serwisie
Nie wydaje mi się że oryginalny wyświetlacz kosztuje ok. 50 zł, a nie wydaje mi się że ktokolwiek chce miecdo czynienia z chińskimi podróbami. Poza tym robocizna
Tylko, że wyświetlacz nie wyświetla treści, ale działa (świeci się na biało ale działa). Powodem braku wyświetlania treści jest jak już pisałem płaska taśma prowadząca do wyświetlacza. Zauważyłem, że jest ona pęknięta. Ta taśma jest ogólnie dostępna na allegro, koszt około 8zł.
"Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
Gazprom, to było trzeba napisać bo powiedziałeś że wyświetlacz nie działa
To 40-50 zł razem z joy'em zależnie od serwisu. Chyba że chcesz się bawić w samodzielne zakładanie co też nie jest trudne ale trzeba bardzo uważać na wyświetlacz.