Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Konwersja avi na rmvb • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: ChrisPC RAM Booster • Angry IP Scanner • Mozilla Firefox • Grammarly for Chrome • MEGAsync • Zortam Mp3 Media Studio • Process Lasso • Opera • O&O ShutUp10
ale w starszej wersji nie ma takiej opcji (zamiany na rmvb) a w najnowszej wersji program dodaje napis reklamowy zachecajacy do kupna licencji, dlatego szukam darmowego programu do tej konwersji z tym że nie może to być ten z którym mam problem http://forum.programosy.pl/easy-realmedia-tools-errored-failed-1-vt90377.html
Dementor napisał(a):Poszukaj troche w szukajce forumowej było pełno tematów na ten temat
jarski185, chyba nie zauwazyles roznicy, ze ja szukam avi na rmvb, a nie odwrotnie, faktycznie w druga strone latwiej znalezc odpowiedni dzialajacy program, chyba nie rozumiesz slowa konkret
Po wielu trudach, udalo sie, dzialam programem WinAVI Video Converter 8 tlyko zastanawiam sie czy da sie go jeszcze jakos przycisnac zeby mniej zajmowaly pliki bo mam taki sam odcinek serialu ktory zajmuje 56mb, a moj po skonwertowaniu zajmuje 147mb (poczatkowa wielkosc avi to 217mb) czy wie ktos czy mozna w tym programie zmienic ustawienia w taki sposob aby utworzylo mi mniej zajmujacy pliczek?