Witam!
Przepraszam za mało profesjonalną nazwe tematu ;P. A mój problem jest następujący , wczoraj instalowałem update'a do firewalla Kerio. Kiedy instalacja sie skonczyla to komputer zrestartował się , i juz ponownie sie nie włączył. Tak jak napisalem w temacie komputer zdechł , poprostu sie włącza , klikam guzik , komputer zaczyna chuczec , wentylatorki sie kraca i tyle , komputer nie uruchamia sie. Poczatkowo myslalem ze to dysk twardy , ale to niemozliwe , poniewaz wsadzilem od tego kompa inny dysk , malutki dysk na ktorym mialem windowsa wlasnie pod ten komputer , ale komp zachowuje sie tak samo. Poprostu nie uruchamia sie , nigdy wczesniej nie mialem z takim czyms do czynienia. Nie wiem co sie stalo.......podejrzewam ze jakis sprzet sie zrypal ale nie wiem co............moze płyta główna..........nie mam pojecia....jakbyscie cos podpowiedzieli to mozna by bylo kupic jakas czesc np. płyte głowną a jesli to nie bedzie to , to sie czesc odda do sklepu..........ale wiecie nie moge pokolei kupowac wszystkiego a potem oddawac.....wiec was prosze o pomoc , nie wiem co sie stalo.
Pozdrawiam.
Autor postu otrzymał pochwałę