Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Komputer chwilami nie reaguje • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: WinHTTrack Website Copier Portable • WinHTTrack Website Copier • AIMP • Mixmax Free • Microsoft OneDrive • Bulk Image Downloader • All My Movies • FastKeys • Far Manager
Cześć. Mam pewien problem. Zaczęło się od tego, że podczas pracy w photoshopie ten ma momenty, że na żadne polecenia nie reaguje. Ale przy okazji wyszło, że np. FF też kulawo chodzi, więc problem dotyczy raczej kompa niż photoshopa. Everestem sprawdzałem napięcia i coś mnie zastanawia:napięcie rdzenia procesora wynosi 1.2V, natomiast napięcie oznaczone jako +2.5V ma wartość 1.8V. Czy to może być przyczyna? Pozostałe napięcia nie odbiegają od wartości w opisach.
Poza tym: ppm na mój komputer => właściwości =>menadżer urządzeń => kontrolery IDE ATA/ATAPI => ATA Channel 0 => ppm 'właściwości' => ustawienia zaawansowane => napisz, czy na role masz zaznaczone DMA oraz, czy urządzeniach coś jest (napisz co), jeżeli tak, to napisz jaki ma bieżący tryb.