Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
kamera internetowa. pomóżcie!!! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

kamera internetowa. pomóżcie!!!

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Kamera internetowa. Pomóżcie!!!

Postprzez RedDevil 13 Sty 2006, 19:54

reklama
Kupiłem kamere internetową firmy Creative. Uruchamiam program WebCam Center. Napoczątku obraz jest normalny, po jakieś chwili obraz szarzeje. Wyłączam program i jesze raz włączam i sytuacja się powtarza.
Już 3 razy instalowałem kamere od nowa i nic się nie zmienia. Co się dzieje. Może mam ją źle skonfigurowaną?? Proszę pomóżcie jak naj szybciej. Z góry dziękuję.
RedDevil
~user

Dołączenie: 10 Sty 2006, 02:46
Miejscowość: Old Trafford :)

Postprzez kamikadze 13 Sty 2006, 20:36

Może nowsze sterowniki jeżeli są potrzebne.
||||||||||||||||||||| 63% Loadning ładowanie podpisu.
Awatar użytkownika
kamikadze
~user

Dołączenie: 11 Sty 2005, 00:06
Pochwały: 12

Postprzez Ciuchcia 13 Sty 2006, 22:42

Masz pełną wersje tego programu ?? Bo mi to wygląda na jakiegoś typu ograniczenie w wersji demonstracyjnej.
Awatar użytkownika
Ciuchcia
~user

Dołączenie: 05 Sty 2005, 01:32
Miejscowość: z nienacka
Pochwały: 19

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości