Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 jaki mikrofon do śpiewania kupić ? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Faktura VAT • Adblock Plus • Grammarly for Chrome • Take Command • Software Ideas Modeler Standard Portable • Software Ideas Modeler Standard • YouTube Downloader HD Portable • YouTube Downloader HD • Nuclear
Witam hcciałem zapytac jak ktos sie zna i po allegro szpera jaki mikrofon sobie kupic zeby w miare czysto przepuszczał dzwięk, tal do śpiewania zeby do wieży podłączyc czy głośników tak do 100-130 złotych pozdrawiam
[ Dodano: Dzisiaj o 21:32 ] http://www.allegro.pl/item378579236_bezprzewodowy_mikrofon_do_reki_ls_101_nowy_gwar_.html np co mysliscie o tym ?
Mikrofon wydaje się dobry. Sam się dokładnie nie znam, ale nie o tym chciałem napisać Chodzi mi mianowicie o to, byś najpierw pomyślał o karcie dźwiękowej, bo sam mikrofon nic nie da, ponieważ karta dźwiękowa może być za słaba by przepuszczać czysto dźwięk Jeśli masz kartę dźwiękową to napisz jaka to jest, bo nic o tym nie wspomniałeś