Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
jak zrobić intro na dyskoteke • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak zrobić intro na dyskoteke

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

Jak zrobić intro na dyskoteke

Postprzez Pawsonek 14 Wrz 2007, 22:34

reklama
Witam,
mam problem mianowicie taki ze chciałbym nagrac na dyskoteke swoje intro powiedzmy jakis tekst ale zeby ten tekst byl taki jakis inny wolny przerobiony glos no nie wiem moze nie raz spotkaliscie sie z takim czyms jakis glos zwolniony lub robota i pod to jakies efekty podlozyc lub muzyke.
Zna ktos taki programik? z góry dziekuje
Awatar użytkownika
Pawsonek
~user

Dołączenie: 07 Mar 2007, 12:27
Miejscowość: Radom
Pochwały: 13

Postprzez Tomaszu 14 Wrz 2007, 22:49

Pawsonek napisał(a):Zna ktos taki programik?

Tak, ale jak na początki to nie będzie łatwe zadanie. Chodzi mi o FL STUDIO.
Z głosem zrobisz (chyba) wszystko. Dodasz echo, efekt ''reverb'' no i przeróżne filtry do tego. Jeśli znasz sie na rzeczy to wyjdzie naprawde fajnie. Jesli nie -> Polecam tutoriale do tego programu. W googlach jest ich masa.
Awatar użytkownika
Tomaszu
~user

Dołączenie: 13 Lip 2006, 12:12
Miejscowość: Strzegowo ^^
Pochwały: 116

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości