Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

jak przekonwertować teledysk ?? • programosy.pl

• Ogłoszenie:

jak przekonwertować teledysk ??

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

jak przekonwertować teledysk ??

Postprzez wojtasb3 23 Sty 2007, 21:30

reklama
Mam teledysk w foramacie mpeg. Chciałbym go przekonwertować na Avi ze ścieżką audio w MPEG Layer-3. W ten sposób mógłmy go odtwarzać na tacjonarnym odtwarzaczu dvd. Próbowałem to robić virtualdub-em ale ścieżka audio powstaje w formacie PCM, mój odtwarzacz do nie czyta.
Jakim programem to zrobić, albo może są sposobuy aby to zrobić Virtual Dub-em??
Awatar użytkownika
wojtasb3
~user

Dołączenie: 19 Sty 2006, 18:03
Miejscowość: Warszawa

Postprzez DeadOrAlive 23 Sty 2007, 23:28

wojtasb3 napisał(a):Jakim programem to zrobić,

convertxtodvd
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez wojtasb3 24 Sty 2007, 14:30

a mógłbyś mi wyjaśnić w jaki sposób tym programem zmienie plik MPEG na AVI ze ścieżka audio w formacie MPEG Layer-3 albo mp3??
Awatar użytkownika
wojtasb3
~user

Dołączenie: 19 Sty 2006, 18:03
Miejscowość: Warszawa

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 104 gości