Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Internet polsatu - opinie? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Fab's AutoBackup Pro • Advanced Installer • Extreme Picture Finder • TeamViewer QuickSupport • Visual Studio Code • Kaspersky Rescue Disk • Vim • TeamViewer • PhpStorm
Sam korzystam z internetu LTE od polsatu najszybszy dostępny internet mobilny.
Do tego aktualnie jest fajna promocja, Jeśli Ty lub Ktoś z rodziny jest już abonentem cyfrowego polsatu np ma pakiet telewizji dostaniesz dodatkowe pakiety danych. Ja dostałem dodatkowe 5GB
Tylko że niestety aero ma ograniczenia, jak ktoś potrzebuje sporo korzystać to średnie rozwiązanie. Ja się też zaczynam zastanawiać nad LTE, niedawno zmieniłem router na N450R i w razie czego mogę się szybko przesiąść. Tylko że tam też pełno limitów.
A więc już mam więc mogę się podzielić opinią. Bez anteny nie łapał LTE, po podłączeniu parapetowej mam LTE z 2 kreskami zasięgu, czasem przełącza się na HSDPA ale bardzo rzadko. Co do szybkości mam ok 12MB co i tak przy mobilnym moim zdaniem jest ok. Nic się nie tnie, ściąganie czegokolwiek ok, a więc jak na razie jestem zadowolony. Szkoda tylko ze są te limity, człowiek się pilnuje aby nie przekroczyć.