KamilK napisał(a):pobrał już ktos IE7??...
bobza napisał(a):av i firewalla
DeadOrAlive napisał(a):Przecież to FF ostatnio miał największą dziurę,
precel napisał(a):a jak jest z produktami m$ kazdy wie
DeadOrAlive napisał(a):OMG, przecież bez tego to uzywając jakiejkolwiek przegladarki syfu sie nałapie,
DeadOrAlive napisał(a):a powtarzanie obiegowych opinii bez sprawdzenia jest cokolwiek niepoważne
używałem i wróciłem do ff
DeadOrAlive napisał(a):Przecież to FF ostatnio miał największą dziurę, która niedawno załatano
Aktualizacja:
04.10.2006 13:14
Przedstawiciele Mozilla Foundation poinformowali, że opublikowana w weekend przez Spiegelmocka i Wbeelsoi'a informacja o nowym błędzie w zabezpieczeniach Firefoksa była... żartem. "Próbowaliśmy uzyskać od nich szczegółowe informacje o charakterze błędu i wtedy Mischa Spiegelmock przyznał, że informacja ta była dowcipem" - mówi Window Snyder, odpowiadająca w fundacji za sprawy związane z bezpieczeństwem oprogramowania. Spiegelmock powiedział jej m.in. że wraz z Wbeelsoi'em znaleźli jedynie drobny błąd, który w pewnych okolicznościach może spowodować zawieszenie przeglądarki - ale w żadnym razie nie może być wykorzystany do przeprowadzenia skutecznego ataku.
bobza napisał(a):używałem i wróciłem do ff
KamilK napisał(a):prosze o wrażenia i opinie
wiem wiem, większośc ma system "legalny inaczej" i kłopoty z aktualizacjami
A czemu tak uważasz? Skoro masz M$ w tyłku, to czemu korzystasz z ich produktów?precel napisał(a):chodzi o to ze m$ ma swoich klientow gleboko w du..
Skoro wypuścili IE7 (tworzą go) to mają chyba za cel postawione założenia. A jak one wyjdą programistom to się okaże... NIKT NIGDY NIE NAPISAŁ W 100% działającego b. dobrze oprogramowania w taki sposób, aby wszyscy byli zadowoleni...
KamilK napisał(a):prosze o wrażenia i opinie
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości