• Ogłoszenie:

Hp dv5 i bledy .exe pod windą

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

Postprzez Durax 06 Mar 2009, 03:22

reklama
Witam :wink:
Mam problem z (tak tak właśnie z lapkiem hp i win xp, kochana hp... ehh :P), problem jest następujący -...
Modem Play i jego aplikacja, instaluje ją ale jest tak jakby nie pełna. Nie ma pliku .exe i jeszcze kilku. Na komputerze stacjonarnym z xp wszystko pięknie chodzi. Ale na lapku coś nie tego, i niestety nie wiem czego to może być wina :/. Domyślam się jedynie ze to wina podstawowego sterownika systemowego (miałem z tym problem na Windows MX7), lub może to chipset... kompletnie nie wiem. Instalowałem stery do tego lapka z innego tematu na tym forum, ale właśnie nie jestem pewien czy wszystko dobrze zainstalowałem (bo też jakby nie kompletnie się instalowały). Wezmę się za instalacje ponownie, jeśli będę pewien czego to przyczyna. Dzięki z góry za odp :) Pozdro
Durax
~user

Dołączenie: 06 Mar 2009, 03:02

Postprzez Wojtasgls 06 Mar 2009, 10:33

Zacznijmy od tego. Daj screena z menedzera urzadzen z otwarta zakladka kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej oraz dodatkowo tam gdzie widac wykrzyknij lub znak zapytania (nieznane urzadzenie) aby rowniez to bylo widoczne na screenie. Teraz jaka masz wersje xp i z jakim sp. Z kad wzieles stery daj linka do tego tematu.
Image
NIE POMAGAM NA PW!!!
Awatar użytkownika
Wojtasgls
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 02 Gru 2005, 00:14
Miejscowość: Gorzów Wlkp.
Pochwały: 229

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości