Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 home.pl • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Helium • K7 AntiVirus Premium • Helium Converter • Plex Media Server • Mozilla Thunderbird • Syncplay • PanoramaStudio • UVK - Ultra Virus Killer • Google Chrome
Dziś zauważyłęm banner reklamujący serwis home.pl któy oferuje domene za 90gr. Zarejestrowałem swoją domene i wyskoczyło że musze zaplacic 60 zł;/ Czy czeka mnie kara jeżeli nie zapłace? Do panelu mogę wejść.
Jest w nim napisane że konto jest nieopłacone i ważne 14 dni.
Odpiszcie
Nic sie nie bój,nie będziesz miał żadnej kary.Sam rezerwowałem u nich kilkanaście domen i nic sie nie dzieje.Zresztą u każdego operatora na świecie tak jest