Mój problem polega na tym że gdy uruchamiam Gta IV, to po jakimś czasie jest czarny ekran i wraca do gry i tak w kółko. Jest to bardzo denerwójace iż nie da sie tak grać. Dodam też że mam patcha 1.0.4.0. Jak to rozwiązać?
Gra oryginalna ? Spatch.uj do najnowszej wersji. Zainstaluj nowsze sterowniki od k.graficznej, oraz Directx'a i Visual++. Komputer w ogóle spełnia wymagania ?
ASUS TUF Gaming FX505DT R5-3550H/16GB || XBOX ONE + LG 43UJ6307 || Nintendo Switch || "Nothing is true, everything is permitted" NIE POMAGAM NA PW
Gra nie jest oryginalna. Ogólnie to gra mi chodzi na średnich wymaganiach i się nie tnie. Rok temu grałem i nie było żadnych problemów. Zainstalowałem najnowszego patcha (1.0.7.0) i wyświetla się błąd: "Nie znaleziono porządkowej 5367 w bibliotece dołączanej dynamicznie xlive.dll" Co to może być ?
od ostatniego czasu kiedy wychodził patch 1.0.7.0. a nawet patche do dodatków. Games for Windows LIVE bardzo się zmienił. Jego także trzeba zainstalować, nie z płyty, nie z jakiegoś archiwum, tylko ze strony GWL
Nic z tego... zrobiłem wszytko to co pisaliscie no i wyswietla sie inny błąd: "GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected- please-re-install the game" Reinstalacja gry nie pomogła...